Gymnázium Chotěboř, Jiráskova 637, 583 01 Chotěboř | Email: gch@gch.cz | Telefon: 569 669 360 | Další kontakty »

Archiv článků

Poznávali jsme krásy Žďárských vrchů

Mgr. Eva Jirsová, 6.6.2017

Rok se s rokem sešel a teplé květnové počasí probouzí přírodu i nás. Vyhání nás z domovů užít si trochu pěkného počasí a také přírody, která je v rozpuku.  Ani nás na gymnáziu nenechala sedět ve školních lavicích a všechny příznivce a eko-fanoušky… Celý článek »

Florbalistkám z Gymnázia Chotěboř se opět dařilo.

Mgr. Dana Mrtková, 26.5.2017

V letošním roce na jaře se dívky dvakrát probojovaly do kvalifikace národního finále. Družstvo starších žákyň ze tříd tercie a kvarta zvítězilo v okresním i krajském kole Přeboru škol ve florbalu, postoupilo do kvalifikace na republikové finále v… Celý článek »

Návštěva z TyfloCentra Jihlava

Lubomír Molák, 25.5.2017

Ve čtvrtek 18. května naše gymnázium navštívily dvě paní lektorky z jihlavské neziskové organizace TyfloCentrum, střediska sociálních služeb pro zrakově postižené občany, které doprovázely zrakově postiženou paní a jejího pomocníka, vodící fenku… Celý článek »

UNICEF na Gymáziu Chotěboř

Jana Horáková, Natálie Dvořáková, 24.5.2017

V rámci semináře ze společenských věd jsme dostaly za úkol pozvat k nám na gymnázium osobu, která je pro nás zajímavá. Dlouho jsme přemýšlely, koho pozveme. S pomocí Amnesty International jsme docílily úžasné věci. V pátek 12. 5. 2017 k nám zavítala… Celý článek »

Zlatý Pohár rozhlasu pro děvčata z Gymnázia Chotěboř.

Předmětová komise tělesné výchovy, 24.5.2017

První místo v krajském kole Sportovní ligy základních škol v lehké atletice letosvybojovala pětice dívek ze tříd kvarta a tercie chotěbořského gymnázia v úterý 25. května v Třebíči. Klára Bažoutová (na fotce stojí vpravo) vyhrála běh na 60 m výkonem… Celý článek »