Gymnázium Chotěboř, Jiráskova 637, 583 01 Chotěboř | Email: gch@gch.cz | Telefon: 569 669 360 | Další kontakty »

Archiv článků

Den bez palmového oleje…aneb jde to i bez palmáče!

Mgr. Eva Jirsová, 11.2.2020

Je již tradicí, že si každý rok připomínáme Den bez palmového oleje i na našem gymnáziu, které je již mnoho let Ekoškolou a příští rok budeme tento prestižní titul znovu obhajovat. Tento den připadá na 1. února, ale letos jsme se tímto tématem… Celý článek »

Fakescape podruhé!

Eliška Eisová, 11.2.2020

V pátek 6. 2. na Gymnázium Chotěboř dorazil Ondřej Kaška, lektor projektu Fakescape. Tým studentů brněnské Masarykovy univerzity vymyslel únikovou hru, která se snaží nás dospívající upozornit na to, že ne všechny informace jsou důvěryhodné a že je… Celý článek »

Rakvičky se šlehačkou, aneb Čtenářský klub jede...

Mgr. Lucie Dostálková, 6.2.2020

Začátkem ledna vznikl pod vedením Mgr. Lucie Dostálkové na naší škole čtenářský klub pro milovníky literatury z řad středoškolských studentů. Scházíme se pravidelně každou středu odpoledne a společně sdílíme své čtenářské zážitky, rozšiřujeme si své… Celý článek »

BEST IN ENGLISH

PhDr. Oldřich Šimon, 29.1.2020

Naše škola se opět zúčastnila celostátní soutěže BEST IN ENGLISH, která probíhala pod záštitou organizace Czech-us.  Celá soutěž byla realizována online formou, studenti prokazovali své znalosti v didaktickém testu a poslechové části. K… Celý článek »

Pátý ročník Fairtradových Vánoc

Mgr. Michaela Frűhbauerová, 12.1.2020

V pátek 20. 12. 2019 se na Gymnáziu Chotěboř uskutečnil již 5. ročník Fairtradových Vánoc pořádaných místní skupinou Amnesty International a Ekoklubem Gymnázia Chotěboř. Odpoledne protkané hudebními vystoupeními, přednáškami, motivačními videi anebo… Celý článek »

Poznej a chraň přírodu Vysočiny!

Mgr. Eva Jirsová, 7.1.2020

První ročník soutěže „Poznej a chraň přírodu Vysočiny!“ vyhlášený Muzeem Vysočiny Jihlava p. o. a naše třída kvarta získala 1. místo. Naše třída se zúčastnila soutěže „Poznej a chraň přírodu Vysočiny!", na které jsme půl roku usilovně pracovali pod… Celý článek »